Professioneel
Al onze behandelaars zijn HBO- of universitair opgeleid
Marlika Krab
"GGZ Santana teams zijn met opzet kleinschalig om korte lijnen tussen de behandelaars te houden"
Miguel Santana
"we hebben een eigen diagnostische methode ontwikkeld, die snel, klantvriendelijk en kwalitatief goed is."

Met ingang van 15 juli 2023 wordt het no show beleid van GGZ Santana aangepast.

Wat is een no show?

Het is belangrijk voor de continuïteit van uw behandeling, dat u op tijd verschijnt bij de geplande afspraken met uw behandelaar. Mocht het niet lukken om op de afspraak te verschijnen, dan dient u deze, minstens 24 uur van te voren, af te zeggen via info@ggzsantana.nl of 085-3012430. Het is belangrijk dat u afzegt bij het secretariaat en niet rechtstreeks bij uw behandelaar!

Heeft u de afspraak van te voren niet afgezegd en verschijnt u niet op de afgesproken tijd, dan is er sprake van een no show en zal er €75,- in rekening worden gebracht.

Gevolgen van een no show

Wij vinden het belangrijk u erop te wijzen, dat het afzeggen van afspraken en no shows een negatieve invloed kan hebben op de continuïteit van uw behandeling. Daarnaast wordt een no show gezien als een verspilling van zorg, omdat de gereserveerde tijd van uw behandelaar niet optimaal gebruikt kan worden en u op deze manier geen gebruik maakt van de aangeboden behandeling ter bevordering van uw herstel. U zal dan ook een rekening van €75,- van ons ontvangen.

Na een no show krijgt u van ons een oproep om binnen 14 dagen contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak. Reageert u niet op deze oproep, dan gaan wij ervanuit dat u afziet van verder behandeling en zullen uw dossier sluiten en u terug verwijzen naar uw huisarts/verwijzer.

Verder in het nieuws:

 • 2024
  • Ongecontracteerde zorg, o.a. Menzis en CZ

   CZ Vanaf 1 juli 2024 zal GGZ Santana weer zorgverzekerden van CZ (CZ, CZ Just, CZ Direct, Nationale Nederlanden en OHRA) accepteren.Dit betreft ongecontracteerde zorg, CZ cliënten dienen een eigen bijdrage te betalen, naast het verplichte (of vrijwillig verhoogde) eigen risico. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Zorgadministratie via zorgadministratie@ggzsantana.nl of 085 - 301 24 30. Menzis                                 Vanaf 1 juni 2023 zal GGZ Santana weer zorgverzekerden van Menzis (labels:...

   Lees meer …

  • Huidige wachttijden

   Op dit moment zijn de wachttijden voor een eerste afspraak binnen de SGGZ en voor de BGGZ: Locatie Heerenveen : 9 maanden Locatie Leeuwarden: 9 maanden Locatie Groningen: 7 maanden Poli Niet-Aangeboren Hersenletsel: 4 maanden Poli Jeugd (16 en 17 jarigen): 4 maanden Bijgewerkt op 28-6-2024.

   Lees meer …

 • 2023
  • GGZ Santana start per januari 2024 in Groningen!

   Hierbij melden wij u, dat GGZ Santana per januari 2024 een vestiging in de stad Groningen opent, adres Laan Corpus den Hoorn 108, 1e etage.

   Lees meer …

  • No show beleid aangepast per 15 juli 2023

   Met ingang van 15 juli 2023 wordt het no show beleid van GGZ Santana aangepast. Wat is een no show? Het is belangrijk voor de continuïteit van uw behandeling, dat u op tijd verschijnt bij de geplande afspraken met uw behandelaar. Mocht het niet lukken om op de afspraak te verschijnen, dan dient u deze, minstens 24 uur van te voren, af te zeggen via info@ggzsantana.nl of 085-3012430. Het is belangrijk dat u afzegt bij het secretariaat en niet rechtstreeks bij uw behandelaar! Heeft u de afspraak...

   Lees meer …

 • 2021
 • 2019

Marlika Krab:

"GGZ Santana teams zijn met opzet kleinschalig om korte lijnen tussen de behandelaars te houden"