Professioneel
Al onze behandelaars zijn HBO- of universitair opgeleid
Miguel Santana
"we hebben een eigen diagnostische methode ontwikkeld, die snel, klantvriendelijk en kwalitatief goed is."
Marlika Krab
"GGZ Santana teams zijn met opzet kleinschalig om korte lijnen tussen de behandelaars te houden"

Uw behandeling wordt afgesloten

 • Als u en uw behandelaar voldoende tevreden zijn met het behandelresultaat.
  Als het nodig is dat er, na afsluiting van uw behandeling, nog bijvoorbeeld ondersteuning/begeleiding in de thuissituatienodig is, zal dit zoveel mogelijk al tijdens de behandeling met u worden besproken.
 • Als u, na de behandeling bij GGZ Santana, nog (een) behandeling(en) nodig heeft die GGZ Santana niet biedt
 • Als tijdens behandeling psychiatrische problemen ontstaan/bestaan die niet door GGZ Santana behandeld kunnen worden.
  GGZ Santana is onderdeel van een groot netwerk van organisaties. Wij willen graag met u meedenken als u elders behandeling of begeleiding nodig heeft en zijn altijd bereid (voor zover logistiek mogelijk) tot een 'warme overdracht'.
  Daarbij kan een medewerker van de opvolgende organisatie bij een van de GGZ Santana -vestigingen in persoon met u en uw behandelaar over uw situatie/wensen overleggen. Soms kan uw behandelaar samen met u de organisatie van de beoogd behandelaar/ begeleider bezoeken voor een 'warme overdracht'.

Behandeling wordt automatisch afgesloten als u 2x, zonder met GGZ Santana contact op te nemen, niet bij uw behandeling verscheen.
Als u daarna toch weer behandeling wenst, kunt u zich later weer door uw huisarts laten verwijzen.

 

Alle stappen op een rijtje:

 1. verwijzing 50Verwijzing
 2. toets 50
  Diagnostisch onderzoek
 3. advies 50
  Advies
 4. behandeling 50
  Behandeling
 5. afsluiting 50
  Afsluiting

 

 

 

Aktueel nieuws

 • 2024
  • Huidige wachttijden

   Op dit moment zijn de wachttijden voor een eerste afspraak binnen de SGGZ en voor de BGGZ:  Locatie Heerenveen: 7,5 maanden (225 dagen) Locatie Leeuwarden:  7,5 maanden (225 dagen) Locatie Groningen: 4 maanden (125 dagen) Poli Niet-Aangeboren Hersenletsel: tijdelijke stop.  Poli Jeugd (16 en 17 jarigen): 3 maanden (90 dagen)  Bijgewerkt op...

   Lees meer …

 • 2023
  • GGZ Santana start per januari 2024 in Groningen!

   Hierbij melden wij u, dat GGZ Santana per januari 2024 een vestiging in de stad Groningen opent, adres Laan Corpus den Hoorn 108, 1e etage.

   Lees meer …

  • No show beleid aangepast per 15 juli 2023

   Met ingang van 15 juli 2023 wordt het no show beleid van GGZ Santana aangepast. Wat is een no show? Het is belangrijk voor de continuïteit van uw behandeling, dat u op tijd verschijnt bij de geplande afspraken met uw behandelaar. Mocht het niet lukken om op de afspraak te verschijnen, dan dient u deze, minstens 24 uur van te voren, af te zeggen via info@ggzsantana.nl of 085-3012430. Het is belangrijk dat u afzegt bij het secretariaat en niet rechtstreeks bij uw behandelaar! Heeft u de afspraak...

   Lees meer …

 • 2021

Screening

Onze screeningsmethode is efficiënt en klantvriendelijk, zodat u zo snel mogelijk de behandeling krijgt, die bij u past.