Marlika Krab
"GGZ Santana teams zijn met opzet kleinschalig om korte lijnen tussen de behandelaars te houden"
Miguel Santana
"we hebben een eigen diagnostische methode ontwikkeld, die snel, klantvriendelijk en kwalitatief goed is."
Professioneel
Al onze behandelaars zijn HBO- of universitair opgeleid

Uw behandeling wordt afgesloten

 • Als u en uw behandelaar voldoende tevreden zijn met het behandelresultaat.
  Als het nodig is dat er, na afsluiting van uw behandeling, nog bijvoorbeeld ondersteuning/begeleiding in de thuissituatienodig is, zal dit zoveel mogelijk al tijdens de behandeling met u worden besproken.
 • Als u, na de behandeling bij GGZ Santana, nog (een) behandeling(en) nodig heeft die GGZ Santana niet biedt
 • Als tijdens behandeling psychiatrische problemen ontstaan/bestaan die niet door GGZ Santana behandeld kunnen worden.
  GGZ Santana is onderdeel van een groot netwerk van organisaties. Wij willen graag met u meedenken als u elders behandeling of begeleiding nodig heeft en zijn altijd bereid (voor zover logistiek mogelijk) tot een 'warme overdracht'.
  Daarbij kan een medewerker van de opvolgende organisatie bij een van de GGZ Santana -vestigingen in persoon met u en uw behandelaar over uw situatie/wensen overleggen. Soms kan uw behandelaar samen met u de organisatie van de beoogd behandelaar/ begeleider bezoeken voor een 'warme overdracht'.

Behandeling wordt automatisch afgesloten als u 2x, zonder met GGZ Santana contact op te nemen, niet bij uw behandeling verscheen.
Als u daarna toch weer behandeling wenst, kunt u zich later weer door uw huisarts laten verwijzen.

 

Alle stappen op een rijtje:

 1. verwijzing 50Verwijzing
 2. toets 50
  Diagnostisch onderzoek
 3. advies 50
  Advies
 4. behandeling 50
  Behandeling
 5. afsluiting 50
  Afsluiting

 

 

 

Aktueel nieuws

 • 2022
  • Cliëntenstop

   Per 1 september 2022 kan GGZ Santana helaas de volgende zorgverzekeringen niet meer accepteren vanwege een niet kostendekkende vergoeding: CZ-zorgverzekerden (CZ, Just CZ, CZ direct, Nationale Nederlanden en OHRA) Menzis zorgverzekerden met een polis van VinkVink Zorg en Zekerheid ENO (Salland en Zorgdirect)  EUCARE (Aevitae). 

   Lees meer …

  • Wachttijden

   Op dit moment zijn de wachttijden voor een eerste afspraak binnen de SGGZ en voor de BGGZ:  Locatie Heerenveen: 4 maanden Locatie Leeuwarden:  4 maanden Poli Niet-Aangeboren Hersenletsel: 4 weken Poli Jeugd (16 en 17 jarigen): 4 weken

   Lees meer …

  • Nieuwe bekostiging GGZ per 2022

   Wordt u in 2022 behandeld in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ)? Dan krijgt u te maken met een nieuwe bekostiging.  Kijk voor meer informatie naar: Patientfolder-zorgprestatiemodel-digitale-versie.pdf

   Lees meer …

 • 2021

Screening

Onze screeningsmethode is efficiënt en klantvriendelijk, zodat u zo snel mogelijk de behandeling krijgt, die bij u past.