Marlika Krab
"GGZ Santana teams zijn met opzet kleinschalig om korte lijnen tussen de behandelaars te houden"
Professioneel
Al onze behandelaars zijn HBO- of universitair opgeleid
Miguel Santana
"we hebben een eigen diagnostische methode ontwikkeld, die snel, klantvriendelijk en kwalitatief goed is."

De medewerkers van GGZ Santana streven ernaar om u zo goed mogelijk te behandelen. Zij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen. Toch kan het gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. Door dit aan te geven kan er samen met u naar een oplossing gezocht worden. Daarnaast kan uw klacht bijdragen aan het verbeteren van onze dienstverlening. Dus vertel het ons!

U kunt uw klacht op verschillende manieren aan de orde stellen. We raden u aan om het eerst te bespreken met de medewerker over wie u een klacht heeft. Meestal is een klacht op die manier goed op te lossen.

Vindt u het lastig om de medewerker direct aan te spreken of biedt het gesprek geen oplossing? U kunt ook de leidinggevende benaderen of contact opnemen met de klachtenbemiddelaar.

Contact

U kunt onze klachtenbemiddelaar dhr. D. Buwalda op de volgende manier bereiken:

E-mail: klachtenfunctionaris@ggzsantana.nl

Schriftelijk: stuur uw klacht in een gesloten envelop naar GGZ Santana, t.a.v. D. Buwalda, Postbus 815, 8440 AV Heerenveen.

 

GGZ Santana is tevens aangesloten bij de Klachtencommissie voor patienten en naasten van GGZ Friesland en bij de Geschillencommissie.

Voor meer informatie zie onze klachtenprocedure pdfklachtenprocedure_2019.pdf

Aktueel nieuws

 • 2022
  • Cliëntenstop

   Per 1 september 2022 kan GGZ Santana helaas de volgende zorgverzekeringen niet meer accepteren vanwege een niet kostendekkende vergoeding: CZ-zorgverzekerden (CZ, Just CZ, CZ direct, Nationale Nederlanden en OHRA) Menzis zorgverzekerden met een polis van VinkVink Zorg en Zekerheid ENO (Salland en Zorgdirect)  EUCARE (Aevitae). 

   Lees meer …

  • Wachttijden

   Op dit moment zijn de wachttijden voor een eerste afspraak binnen de SGGZ en voor de BGGZ:  Locatie Heerenveen: 4 maanden Locatie Leeuwarden:  4 maanden Poli Niet-Aangeboren Hersenletsel: 4 weken Poli Jeugd (16 en 17 jarigen): 4 weken

   Lees meer …

  • Nieuwe bekostiging GGZ per 2022

   Wordt u in 2022 behandeld in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ)? Dan krijgt u te maken met een nieuwe bekostiging.  Kijk voor meer informatie naar: Patientfolder-zorgprestatiemodel-digitale-versie.pdf

   Lees meer …

 • 2021

Marlika Krab:

"GGZ Santana teams zijn met opzet kleinschalig om korte lijnen tussen de behandelaars te houden"